top of page
Поиск

Maukas Haapavesi hotelliravintola Haapakannel 26.11.2020Tämänkertainen ruokapaja päättää Maukas Haapavesi kuuden markkinointi videosarjan. Nämä aikaisemmat ovat olleet:

  • Ruustinnahovi 24.04.2020

  • Pikkumehtä 28.05.2020

  • JEDU Voimaa vehreydestä 10.06.2020

  • Venetsialaiset Kylpyläsaari 28.08.2020

  • Syksyinen Korkatti 23.09.2020

  • Maukas Haapavesi hotelliravintola Haapakannel 26.11.2020

Kulttuurikauhahanke, jota osastomme on toteuttanut, on tällä halunnut kantaa kortensa kekoon matkailun edistämiseksi kauniissa viihtyisässä kotikaupungissamme Haapavedellä. Videoitamme on seurattu niin kotimaassa kuin venäjän puolella, ja siitä olemme saaneet paljon positiivista palautetta. Kiitos siitä kaikille, näitä videoita on ollut mukava tehdä.

Tämän kertainen ruokapaja:

Videokuvaaja saapui paikalle jo heti aamusta ravintolan keittiöväen tullessa paikalle videoidakseen hotelliravintolan omistajan osuutta ja samalla viritellä laitteistoa paikalleen ruoan laittoamme varten. Yhteistyössä ravintolan oma kokki Erika ja osastomme Ronald valmistivat alku- ja pääruoan. Jälkiruoaksi kermakakun loihti Marina, joka kuuluu Kulttuurikauhan omaan väkeen. Hotellin ravintola toimii alueen lounasravintolana, joten se loi pienen haasteen siihen, että emme olisi jaloissa häiritsemässä lounasruoan valmistusta. Todellisuudessa ravintolan tilat ovat valtavat, joten se ei onneksi tuottanut mitään hankaluutta.

Alkuruoka on tomaattikeitto, joka sai tässä hankkeen aikana nimekseen Haapasoppa. Se onkin ollut meillä monta kertaa valikoimassa, mutta jotenkin maultaan aina vain yhtä hyvä. Keittiön versio täytetyistä silakoista tuotti hieman ongelmia, kun tukusta eivät pystyneetkään kalaa toimittamaan riittävästi. Paikallisesta liikkeestä kuitenkin löytyi sen verran kalaa, että saatiin ruokapajamme annokset tehtyä. Annosta koristeli todella kauniilla värillään uunipunajuurilohkot ja kalojen kastikkeeksi tehty remoulade oli juuri sellainen kuin pitääkin.

Jälkiruoan, aivan upean kermakakun hienoine Haapavesi logoineen, taiteili Marina taidokkaasti. Kondiittorin ammattitaito näkyi kyllä valmistuksessa, mutta varsinkin lopputuloksessa, joka oli kerrassaan maukas.

bottom of page